4 personen 

ingrediënten 

bereidingswijze 

voor 2 pizzabodems van 31 cm.

400 gr mix voor pizza
200 ml water
3 el olijfolie
Voor de vulling:
Groene pesto
Tomatensaus
350 gr mozzarella
4 verse tomaten
groene olijven
verse basilicum
peper en zout

Voorbereiding

Meng de mix, het water en de olijfolie en kneed tot een goed samenhangend deeg.
Bedek het deeg met een vel plastic en laat 15 min rusten in de koelkast.

Bereidingswijze

Rol het deeg uit op een met bloem bestrooid werkvlak.
Leg het deeg in de ingevette pizzavormen.
Bestrijk met groene pesto.
Bestrijk daarover een dun laagje tomattensaus.
Beleg met schijfjes tomaat en mozzarella en groene olijven.
Kruiden met peper en zout en pizzakruiden.
Versier met enkele blaadjes verse basilicum.
Bak de pizza`s 15 tot 20 min in een voorverwarmde oven op 220 graden.

Serveertips

Serveer er een lekkere tomatensalade bij.
Eet smakelijk